ΠΡΟΦΙΛ

You are here

Το μέλλον στο κούφωμα; Δείτε το συν…θετικά!

Design, Ποιότητα, Λειτουργική υπεροχή

 Η edel δραστηριοποιείται στην κατασκευή συνθετικών κουφωμάτων PVC καθώς και κουφωμάτων αλουμινίου από το 1992, ενώ ταυτόχρονα εισάγει και εμπορεύεται εσωτερικές πόρτες και θωρακισμένες εισόδους ασφαλείας από τα καλύτερα ευρωπαϊκά brands. Ποντάροντας από το ξεκινημά της στη δύναμη της τεχνολογίας, εξόπλισε την παραγωγική μονάδας της με σύγχρονα μηχανήματα γερμανικών προδιαγραφών. Στις υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της έκτασης 10.000 τ.μ  εμπορεύεται τα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων του γερμανικού οίκου Profine group (KBE,KOEMMERLING,TROCAL)  της γερμανικής βιομηχανίας SALAMANDER καθώς και των συστημάτων αλουμινίου της ΕΤΕΜ. Η εταιρία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας ΙSO 9001 & 9002 και όλα τα προϊόντα της εναρμονίζονται σύμφωνα με το ευρωπαικό πρότυπο CE 14135-1.

 
Είστε ιδιώτης και χρειάζεστε κουφώματα στην Αθήνα ? Επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές προσφορές μας.
 

Η edel σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε τα προϊοντα της σε τιμές χονδρικής στην Αθήνα. Η προσφορά ισχύει για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 23810 83240 για περισσότερες λεπτομέρειες. Δίκτυο πωλήσεων Η εταιρία δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον Ελλαδικό και Κυπριακό χώρο με δίκτυο εκθεσιακών χώρων καθώς και με πιστοποιημένους συνεργάτες-αντιπροσώπους. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καλέστε στο  +30 23810 83240 ή στείλτε μας e-mail , όπου σύμφωνα με την περιοχή του έργου σας υποδεικνύουμε τον πλησιέστερο συνεργάτη μας.

Πάντα κοντά σας

Κάθε προϊόν σχεδιάζεται και παράγεται με βάση τις δικές σας ανάγκες, ενώ για την τοποθέτηση του εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρίας μας αναλαμβάνουν την αντικατάσταση ή απλά την τοποθέτηση των καινούργιων σας κουφωμάτων edel. Κάθε προϊόν edel συνοδεύεται από εγγύηση ποιότητος από 5 έως 10 έτη (αναλόγως του προϊόντος)

Για επαγγελματίες

 
Έτοιμα συνθετικά κουφώματα EDEL με εύκολη τοποθέτηση, η λύση για τους κατασκευαστές και τους εμπόρους κουφωμάτων, από μια μεγάλη εταιρία με γερμανικές προδιαγραφές.

 Δημιουργίες από επαγγελματίες για επαγγελματίες. Η edel, μια εταιρία γερμανικών προδιαγραφών, διαθέτει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο στον χώρο, για τις ανάγκες των εμπόρων και κατασκευαστών κουφωμάτων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Συνθετικό κούφωμα Edel σημαίνει: εξαιρετική ποιότητα υλικών και κατασκευής, έτοιμο για τοποθέτηση, σε ασυναγώνιστη τιμή, με ονομαστική εγγύηση. Μοναδική ευελιξία εφαρμογών, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και κατασκευών και παράδοση στην ώρα του. Στην Edel ότι δημιουργούμε το κατασκευάζουμε σαν Γερμανοί, το αγαπάμε σαν Έλληνες.  

ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Η εταιρία δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον Ελλαδικό και Κυπριακό χώρο με δίκτυο εκθεσιακών χώρων καθώς και με πιστοποιημένους συνεργάτες-αντιπροσώπους. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καλέστε στο +30 23810 83240 ή στείλτε μας e-mail , όπου σύμφωνα με την περιοχή του έργου, σας υποδεικνύουμε τον πλησιέστερο συνεργάτη μας.

ΕΚΘΕΣΗ

 Έκθεση Edel Θεσσαλονίκη
Κων. Καραμανλή 77
Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 546 42
  (+30) 2310 312 100
  (+30) 2310 324 376

 

Εργοστάσιο

  Εργοστάσιο - Έκθεση Σκύδρα
2ο χλμ. Π.Ε.Ο. Σκύδρας - Θεσσαλονίκης
Σκύδρα, Τ.Κ. 585 00
  (+30) 23810 83 240
  (+30) 23810 89 978

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Type your e-mail address and press "SUBSCRIBE"